Leonard+Walpot+Bruidsfotografie.jpeg

Hoi, ik ben Leonard! Welkom op mijn website en natuurlijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen en verloving! :)

Ik begrijp dat jullie opzoek zijn naar de beste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft?! Spannend! Want wie precies ‘de beste fotograaf’ is hangt helemaal af van jullie eigen smaak.

Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij de fotograaf. Immers is hij of zij de hele dag aanwezig op jullie bruiloft, ook bij de intieme momenten.

Kortom, of dat ik voor jullie de beste fotograaf ben komen we maar op één manier achter. Graag laat ik jullie eerst een aantal award winning foto’s zien. Mocht dat aanspreken dan hoop ik dat ik de kans krijg om jullie te ontmoeten…

 

Overall Winnaar Bruidsfoto & film award 2018

Beste bruidsfotograaf

Deze foto, van bruid Deborah die samen met haar vader en bruidsdames de kerk in loopt maakte ik vanaf de galerij van de grote kerk in Naarden. De foto is één van mijn eigen favorieten door het unieke standpunt, de symmetrie en door de aanrakingen tussen de bruidsdames & Deborah en haar vader. De foto won in mei 2018 de overall prijs van de Bruidsfoto en Film award 2018 en won eerder een Masters of Weddingphotography award.

 

Fearless award in Amsterdam

Beste trouwfotograaf

Van deze foto krijg ik vaak te horen dat het ‘net een Rembrandt’ is. De warme kleuren, het schilderachtige en de uitbundige reacties die te zien zijn maken dit voor mij een fantastische foto.

 

Fearless award

Beste bruidsfotograaf

Deze foto maakte ik op dezelfde locatie als de vorige foto: Westerliefde in Amsterdam. Ze laat een uitbundig bruidspaar tijdens hun openingsdans zien.

 
 
 

In mijn stijl van fotograferen draait het in alles om jullie en jullie bruiloft. Zo min mogelijk geposeerde en geregisseerde foto’s, maar het fotograferen van de dag zoals het echt is. Op een relaxte en ongedwongen manier.

Mocht je graag online (Skype?) of in real-life kennis met mij maken, stuur mij via deze weg dan even een bericht. Ben je benieuwd naar meer werk, dan kan je hier diverse bruiloften bekijken.