VIER Nominaties voor de BFFA awards 2018!

Vier echte 'LNRD' foto's, van echte momenten die stuk voor stuk mijn favorieten zijn, dat leverde vandaag 4(!!) nominaties op bij de Bruidsfoto- en film awards. #blijemaandag

fotograaf-huwelijk-amsterdam
fotograaf-huwelijk-naarden
bruidsfotograaf-amsterdam
fotograaf-huwelijk-zeist

Award bij Masters of Wedding Photography

Award bij Masters of Wedding Photography

Bij de Masters of Wedding Photography worden vier keer per jaar door een internationale jury awards uitgereikt. Ik vind het een hele eer en ben erg blij met een award in de laatste ronde van deze wedstrijd.

Ik ben er extra blij mee, omdat deze foto laat zien wat ik wil maken: geen standaardfoto's. Het draait voor mij om echte momenten, die vormen namelijk de herinnering aan de bruiloft. Dat betekent voortdurend anticiperen op wat er gebeurt tijdens een huwelijk en het is fantastisch als dat precies samen komt - zoals in het geval van deze foto. 

Destination wedding in Puglia, Italië // Kim & Kenneth

Destination wedding in Puglia, Italië // Kim & Kenneth

De bruiloft van Kim & Kenneth was als een sprookje: een fantastisch stel, met een super lieve dochter, prachtige locaties, lieve gasten, een geweldig feest, heerlijk eten en een hele toffe crew; echt een feest om mee te maken! 

Featured op Shotkit.com

Leonard_Walpot_Shotkit.jpg

Al jarenlang volg ik de website Shotkit.com, waar fotografen vertellen over de spullen die ze gebruiken. En heel eerlijk gezegd ben ik niet eens iemand die veel bezig is met techniek en spullen, maar ik wil wel werken met dingen die goed zijn en waar ik op kan vertrouwen.

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van de eigenaar van Shotkit, Mark, met de uitnodiging om mijn Shotkit te laten zien! 

Ik vond het erg tof om hiervoor gevraagd te worden en inmiddels staat mijn verhaal daar ook online. Als je het leuk vindt om dit te lezen, hier is de link

Previews van de afgelopen weken

De periode na de zomervakantie is altijd een populaire periode om te trouwen en dat is dit jaar niet anders! Hier een aantal foto's van bruiloften die ik de afgelopen maand heb gefotografeerd. Ik was twee keer in Amsterdam, in Brummen, in Nuenen, in Utrecht, in Zeist en in Noordwijk.

De komende weken staan er nog bruiloften op de planning in België, Friesland, Den Haag en Woerden - daarna is het even tijd voor vakantie :-) 

Drie awards bij Masters of Wedding Photography

Bij de Masters of Wedding Photography worden vier keer per jaar door een internationale jury awards uitgereikt. Ik vind het een hele eer en ben erg blij met maar liefst drie awards in de laatste ronde van deze wedstrijd.

Ik ben er extra blij mee, omdat deze foto's stuk voor stuk precies laten zien wat ik wil maken: geen standaardfoto's. Het draait voor mij om echte momenten, die vormen namelijk de herinnering aan de bruiloft. Dat betekent voortdurend anticiperen op wat er gebeurt tijdens een huwelijk en het is fantastisch als dat precies samen komt - zoals in het geval van deze drie foto's. 

Destination wedding in Spanje, Mike + Silvana

Destination wedding in Spanje, Mike + Silvana

Ik ervaar het als een bijzonder voorrecht dat ik een paar keer per jaar gevraagd wordt een bruiloft in het buitenland te fotograferen. Het is fijn om ’s avonds na een huwelijk weer thuis te zijn, maar om een paar keer per jaar al mijn energie in een bruiloft van meerdere dagen in het buitenland te stoppen, dat vind ik heel speciaal om mee maken. Ik zie daar dan ook altijd erg naar uit. Zo werd ik door Mike en Silvana gevraagd mee te gaan naar Zuid-Spanje.