Buitenbruiloft op Landgoed Pijnenburg, Soest

Wij zitten met pijnlijke kaken van 1,5 uur constant lachen achter de computer. Wat een waanzinnige serie! We bleven maar zeggen: “En deze! Die is ook mooi! Jeeeeetje, moet je dit zien!” ... Echt knap.

Heel fijn weekend! Geniet van dit prachtige afgeleverde stuk werk! Dat gaan wij ook doen, met volle teugen!
— W+Z

Het klinkt bijna vanzelfsprekend dat ik alleen maar bijzondere trouwdagen meemaak, maar dit was ook écht weer een hele bijzondere trouwdag. Allereerst een fantastisch bruidspaar, dat in alle vertrouwen de vrije hand gaf voor het vastleggen van deze mooie dag. Daarnaast een schitterende locatie, een scherp oog voor styling en details van drukwerk tot en met de jurkjes van de ceremoniemeesters (let op de varens!), een ijzersterk team van ceremoniemeesters, heel veel vrolijke gasten een heel veel kreeft, waarvan de oorzaak zich weer terug laat leiden naar familietradities. Zo valt dan op één dag alles weer samen en dan klinkt het misschien flauw, maar ik heb echt de mooiste baan van de wereld. 

Overigens werd dat deze dag nog meer versterkt, omdat een collega en bevriende fotograaf, Asvhin Ghisyawan, mee ging. Al lang voordat ik nog maar één bruiloft gefotografeerd had, hoorde Asvhin al bij de top van bruidsfotografen in Nederland en ik vind het echt heel gaaf om dan nu zo samen te werken!

Ook heb ik deze bruiloft voor het eerst samengewerkt met The Dreamers - en het voelde alsof we elkaar al jaren kennen. Het was heel fijn samenwerken, ik hoop dat dat nog vaak zal gebeuren!