Jaaroverzicht 2016

De tijd die ik aan het werk ben, bestaat gek genoeg maar voor een klein deel uit fotograferen zelf. Soms is mijn beroep een eenzaam beroep, als ik weer één of meerdere dagen op kantoor zit om bezig te zijn met marketing, administratie, bloggen, nabewerken, etc.

Desondanks wegen die meer eenzame dagen niet op tegen de vreugde die ik steeds weer haal uit het fotograferen zelf. Iedere bruiloft opnieuw ervaar ik weer dat het uniek en bijzonder is, want ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. En dat verhaal wil ik ook in 2017 weer gaan zoeken en vertellen. 

Maar voor nu eerst een overzicht van wat ik onder andere gedaan heb in 2016. Vergeet niet je geluid aan te zetten voor de totale beleving :-)

In 2016 fotografeerde ik 42 bruiloften. Meestal was dat alleen als LNRD of samen met Jesse als Best Men Weddings. Ook zijn een aantal keer andere collega's met me mee geweest, o.a. Ashvin Ghisyawan, Rick Mandoeng, Celica Verbon, Christiaan de Groot, Rob ter Bekke, Linda Bouritius, Tessa Bruggink, Anna Hoogland en Nele Watty. Ook ben ik zelf mee geweest met Christiaan de Groot en Knowme. In totaal maakte ik meer dan 150.000 beelden en fotografeerde in een groot gedeelte van Nederland, maar ook in Egypte, Italië en Spanje.