Bruidsfoto Award 2019 nominatie!

trouwen hotel new york rotterdam

Eén van de bekendste tijdschriften als het om trouwen gaat, is Bruid en Bruidegom Magazine. Al jarenlang worden op hun initiatief ieder jaar de Bruidsfoto awards uitgereikt.

Overall winnaar 2018

In 2018 won ik de publieksprijs in de categorie Ceremonie én werd ik overall winnaar bij de Bruidsfoto Award met een foto van de bruiloft van Mark en Deborah waar Deborah samen met haar vader en bruidsdames de kerk in loopt, op weg naar haar bruidegom.

Ceremonie.jpeg
LNRD overall winnaar bruidsfoto award 2018

Nominatie 2019

Vandaag zijn de nominaties voor 2019 bekend gemaakt en goed nieuws: ook dit jaar ding ik mee naar een prijs, in de categorie ‘Bruid en Bruidegom’ met onderstaande foto die ik maakte op de bruiloft van Mark en Eline in Hotel New York in Rotterdam.

Er zijn verschillende categorieën, waar steeds tien foto's genomineerd zijn voor de uiteindelijke award. Binnen iedere categorie wordt een vakprijs en een publieksprijs uitgereikt. Wil je meestemmen, graag! Tot 4 mei 2019 is het mogelijk te stemmen op de foto's, via bruidsfotoaward.nl

Ik laat meestal ‘niet geposeerde’ foto’s zien van momenten die plaats vonden op bruiloften, maar deze foto is daar een uitzondering op :-).

ik weet nog goed dat Leonard na het diner vroeg of hij nog één geposeerde foto van ons mocht maken. Want ‘het licht was zo mooi!’ Uiteraard was dat geen probleem, maar we wisten niet dat dit het geweldige resultaat zou zijn 🤩 Wauw.

In mei worden de winnaars bekend gemaakt, dus nog even geduld…