Nazomerbruiloft in Naarden, Mark & Deborah

3 september 2016, de trouwdag van Mark en Deborah. Deborah ken ik vanaf het begin van mijn studententijd, we woonden in hetzelfde studentenhuis in Utrecht. Mark leerde ik zodoende ook kennen vanaf het moment dat ze samen waren, dus hem ken ik ook al een hele tijd. Het is dan extra bijzonder om bijna 10 jaar later hun trouwdag van zo dichtbij mee te maken en te fotograferen. 

Nog los van die bijzondere connectie was het ook een erg toffe en goed doordachte dag: een mooie ceremonie in de Grote kerk in Naarden, zangeres Meike van der Veer die zong, een receptie in de prachtige tuin van Acquavite, een mooie taart van Sugarlips Cakes, een overheerlijk diner bij restaurant Faulk en een lief bruidspaar. 

Dank aan Rick Mandoeng, die meeging als second shooter (en de fotograaf is van de laatste foto van deze blog :-))!

Hieronder een aantal van mijn favoriete foto's:

Voor één keer ook een foto van mij met het bruidspaar :-)

Voor één keer ook een foto van mij met het bruidspaar :-)

Ceremonie: Grote kerk, Naarden // Receptie en Feest: Acquavite, Naarden // Diner: Faulk, Bussum // Zangeres: Meike van der Veer // Trouwkaart: KIJKKalligrafie // Taart: Sugarlips Cakes, Utrecht // Jurk: Jesus Peiro via Allure Couture, Voorburg // Kapsel: Lonneke van Dijk // Visagie: Netanya Lüschen // Second Shooter: Rick Mandoeng