Destination wedding in Spanje, Mike + Silvana

destinationwedding_photographer_spain

Ik ervaar het als een bijzonder voorrecht dat ik een paar keer per jaar gevraagd wordt een bruiloft in het buitenland te fotograferen. Het is fijn om ’s avonds na een huwelijk weer thuis te zijn, maar om een paar keer per jaar al mijn energie in een bruiloft van meerdere dagen in het buitenland te stoppen, dat vind ik heel speciaal om mee maken. Ik zie daar dan ook altijd erg naar uit.

Zo werd ik door Mike en Silvana gevraagd mee te gaan naar Zuid-Spanje. Ze komen er graag en vaak omdat de oma van Mike in Benalmadéna, vlakbij Malaga, een vakantiehuis heeft. Daar was dan ook het huwelijk.

Het was een prachtig weekend. Mike en Silvana zijn een fantastisch stel en hun familie en vrienden bijzonder lieve mensen.

Geniet van de foto’s!

 

Dit is wat Mike en Silvana me schreven bij hun favoriete foto: 

We wilden graag trouwen op een plek die ons zeer dierbaar is. Die plek is voor ons Benalmádena, waar het vakantiehuis van Mike's Oma staat. Op deze plek komen we regelmatig om te genieten van de zon, het eten, de omgeving en de mensen. Dat al onze lieve vrienden en familie naar deze dierbare plek zijn gekomen, om onze mooiste dag met ons te vieren, was voor ons zeer speciaal. 

 

 

Benieuwd naar de favoriete foto van Mike & Silvana? Deze is te vinden op mijn nieuwe pagina LoveLetters

 

// Trouwlocatie: Benalmadena, in de tuin van Mike's oma // Trouwjurk: Pronovias // Trouwschoenen: Steve Madden // Visagie: Liza Mayne // Kapsel: Cindy Krabben, vriendin van Silvana // Trouwpak: Oger // Schoenen Mike: River Island // DJ: Alexander Wijnen, SKYFLY Spain // Trouwambtenaar: Marijke Plas - Kloosterman, jouw trouwambtenaar