Fotograaf van het kwartaal bij Masters of Wedding Photography

trouwfotograaf-kwartaal-2019-masters

Vandaag werden de resultaten van de 22e ronde van de Masters of Wedding Photography bekend gemaakt!

Vier (!) foto’s van mij wonnen een award en daarmee won ik de meeste awards van alle fotografen in dit kwartaal én een bijbehorende geldprijs. :-)

huwelijksfotograaf-vlaanderen.jpg

Deze foto maakte ik vorig jaar op het huwelijk van Bart en Stefanie in Waasmunster. Op een perfecte zaterdag in de zomer (op dezelfde datum waarop wij zelf ook getrouwd zijn ;-)) trouwden Bart en Stefanie in Waasmunster, België en werd er tot in de vroege uurtjes gefeest midden in een maisveld.

Meer zien van deze bruiloft

trouwfotograaf-amsterdam.jpg
bruidsfotograaf-amsterdam.jpg

De foto’s hierboven maakte ik op de bruiloft van Tati en Philipp bij de Westerliefde in Amsterdam. Niet eerder won ik zoveel awards met foto’s van één bruiloft ;-)

Meer zien van deze bruiloft


trouwfotograaf-den-haag.jpg

Waarom het zo fantastisch is als ik een bruiloft van begin tot eind kan vastleggen? Bovenstaande foto is daarvan het bewijs: nog even een laatste hartje als afscheid van de dag. Ik maakte deze foto op de eerste bruiloft van 2019: hartje winter in Den Haag.

Meer zien van deze bruiloft?