Nominatie Zilveren Camera

Ik ben ongelofelijk trots en blij met mijn nominatie in de categorie Politiek (serie) voor de Zilveren Camera 2017.

Voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017 volgde ik het CDA heel intensief en was veel op pad met lijsttrekker Sybrand Buma. Uit die hele periode zijn heel veel verhalen te vertellen. Onder andere de enorme gedrevenheid, de werklust en niet vergeten de Bumor zijn prachtige invalshoeken voor een verhaal. Maar waar ik gedurende de campagne ook steeds meer bewondering voor kreeg, was de persoonlijk medewerker van de lijsttrekker. In het geval van Buma: Bart Elsman. 

De persoonlijk medewerker van een lijsttrekker is er altijd. 's Ochtends om zes uur bij Goedemorgen Nederland, maar ook 's avonds ver na twaalven bij Jinek. 

Dat de serie genomineerd is, vind ik temeer bijzonder omdat ik ineens tussen fotografen sta waar ik naar op kijk. Reuzen in hun vak, mensen wiens werk ik enorm bewonder. 

De serie is een ode aan de persoonlijk medewerker in het algemeen en een gouden randje aan de prettige rollercoaster waar ik aan mocht haken in het bijzonder.

Nu op naar 3 februari, wanneer de prijsuitreiking plaatsvindt in Hilversum.

Alle nominaties zijn te zien op de website van de Zilveren Camera. Hieronder mijn serie: