Overall winnaar Bruidsfoto award 2018

Wat een avond! Gisteravond was in de Buiksloterkerk in Amsterdam de uitreiking van de Bruidsfoto (en film) award 2018. Een wedstrijd met een lange aanloop... 

Afgelopen december werd ik gebeld dat ik was genomineerd met wel 4 foto's! De Bruidsfoto award wedstrijd heeft 8 categorieen en in elke categorie zijn 10 foto's genomineerd. In januari werden deze nominaties gekend gemaakt. 

 

Gisteravond was het eindelijk zover: de winnaars werden bekend gemaakt. In elke categorie is een publieksprijs & een vakprijs te winnen en de publiekswinnaar met de meeste stemmen wordt overall winnaar.

Publieksprijs in de categorie Ceremonie

Mijn genomineerde foto in de categorie Ceremonie bleek de publiekswinnaar van de categorie te zijn, fantastisch! Een foto die echt past bij mij en mijn manier van werken. Ongedwongen, 'anders dan anders' en een echt moment van bruid Deborah die samen met haar vader en voorafgegaan door drie bruidsdames de bruidegom tegemoet liepen. 

Ceremonie

Overall Winnaar

Het feest bleek nog niet voorbij. Toen alle vakprijzen en publieksprijzen bekend waren gemaakt werd de Overall Winnaar bekend gemaakt: 

Dat was toch wel een dikke vette kers op de taart. Naast 3 eervolle vermeldingen en de publieksprijs in de categorie ceremonie werd ik de Overall Winnaar 2018 van de Bruidsfoto Award! 

Foto: Peter Kos

Foto: Peter Kos