Lentebruiloft op Kasteel Hooge Vuursche

bruidsfotograaf-kasteel-hooge-vuursche-6.jpeg

Een heerlijke lentedag, een prachtig kasteel, een mooi bruidspaar, hun drie lieve kinderen: dat waren de ingrediënten voor de heerlijke bruiloft van Dolf & Linda op kasteel Hooge Vuursche.

Mijn favoriete foto van deze dag is de bovenste foto: daarmee won ik een fearless award. Elke ronde worden er bij Fearless bijna 10.000 foto’s ingestuurd, en maar een heel klein percentage (2% gemiddeld) daarvan wint een fearless award, daar ben ik dus super blij mee!

Maar niet alleen het feit dat het een fearless award is maakt het tot mijn favoriet: dit zijn foto’s zoals ik ze graag maak: een bijzonder standpunt, mooi licht, en een mooi moment. Het diascherm neemt een heel groot deel van deze foto in, maar maakt voor mij ook echt het verhaal. Al die gezichten die met verschillende emoties naar het scherm kijken, en ook die paar kindergezichtjes die juist niet kijken, omdat ze het waarschijnlijk niet zo interessant vonden ;-), die maken voor mij het verhaal.

Mijn andere favorieten van deze bruiloft vind je hieronder: