Trouwen in een kas in Amsterdam

trouwfotograaf-amsterdam-boerderij-langerlust-3 (1).jpg
 

 

Heerlijk lenteweer, een fijne locatie, lieve mensen en mooi bruidspaar: de basis voor het huwelijk van Ferry en Annet, eerder dit jaar. 

De ceremonie was ’s avonds en dat zorgde voor een verrassende en leuke indeling van de dag. Aan het eind van de middag werden alle gasten ontvangen en werd samen geborreld, daarna volgde het diner en pas daarna kleedden Ferry en Annet zich om in hun bruidskleding. Klaar voor de mooie ceremonie, die door een vriendin van het bruidspaar werd geleid. Ook was er een belangrijk aandeel voor de opa van Annet, die met zijn wijze woorden het publiek wist te vermaken. 

Ik ben super blij dat ik deze dag voor Ferry & Annet vast mocht leggen!

 

 
 

 
Vanaf het eerste moment was ik fan van Leonard zijn stijl van fotograferen en bewerken. Wij waren niet op zoek naar de geijkte plaatjes maar naar foto's die de sfeer en het moment perfect weergeven en dat zagen we bij Leonard. En dat het dan nog eens zo'n fijne en relaxte fotograaf is die ook openstond voor wat wij wilden was dan nog eens een cadeau.    
 - Ferry + Annet
 

 

Locatie: Boederij Langerlust, Amsterdam // Trouwjurk: Daalarna Couture via Wild At Heart Bridal // Photo Booth: VW Photo Booth // Second Shooter: Tessa Bruggink