Bruidsfotograaf in Amsterdam

Hoi, ik ben Leonard! Welkom op mijn website en natuurlijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen en verloving! :)

Ik begrijp dat jullie opzoek zijn naar een bruidsfotograaf in Amsterdam?! Spannend! Want wie voor jullie de juiste fotograaf is hangt helemaal af van jullie eigen smaak. Daarnaast is het belangrijk dat het ‘klikt’ tussen jullie en de fotograaf.

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende locaties in Amsterdam bruiloften gefotografeerd, waaronder in Krijtmolen d'Admiraal, de Westerliefde, de Krijtberg, de Buiksloterkerk, de Vondelkerk, de Begijnhofkapel, Boerderij Langerlust, het Tolhuis.

Graag laat ik je wat van mijn werk zien. Mocht dat aanspreken dan hoop ik dat ik de kans krijg om jullie te ontmoeten…

 

Fearless award bij de Westerliefde

Leonard-Walpot-40-r41.jpg

Van deze foto krijg ik vaak te horen dat het ‘net een Rembrandt’ is. De warme kleuren, het schilderachtige en de uitbundige reacties die te zien zijn maken dit voor mij een fantastische foto.

 

Trouwen in de Vondelkerk

Trouwfotograaf Vondelkerk Amsterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Fearless Award Begijnhofkapel Amsterdam

Leonard-Walpot-34-r36.jpg

Deze foto roept voor veel mensen vragen op. Mensen vinden de foto fantastisch, óf ‘creepy’. In werkelijkheid is er weinig ‘creepy’ aan: de dochter van het bruidspaar is even lekker gaan liggen na de hele kerkelijke ceremonie heen en weer gerend te hebben.

 
 
 

In mijn stijl van fotograferen draait het in alles om jullie en jullie bruiloft. Zo min mogelijk geposeerde en geregisseerde foto’s, maar het fotograferen van de dag zoals het echt is. Op een relaxte en ongedwongen manier.

Mocht je graag online (Skype?) of in real-life kennis met mij maken, stuur mij via deze weg dan even een bericht. Ben je benieuwd naar meer werk, dan kan je hier diverse bruiloften bekijken.