Bruidsfotograaf in Amsterdam

Foto: Fille Roelants

Foto: Fille Roelants

Hoi, ik ben Leonard! Gefeliciteerd met jullie trouwplannen en verloving!

Ik begrijp dat jullie opzoek zijn naar een trouwfotograaf in Amsterdam?! Spannend! Want wie voor jullie de juiste fotograaf is hangt van verschillende factoren af. Allereerst gaat het er natuurlijk om wat jullie mooi vinden. Daarnaast is het belangrijk dat je je oké voelt bij je fotograaf, want die is een groot gedeelte van de bruiloft aanwezig. Het klinkt wat dramatisch misschien, maar ook goed om te beseffen: je vertrouwt je fotograaf je eigen herinnering toe. Want hoe je jullie bruiloft over twintig jaar herinnert, hangt voor een heel belangrijk deel van de foto’s af.

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende locaties in Amsterdam bruiloften gefotografeerd, waaronder in Krijtmolen d'Admiraal, de Westerliefde, de Krijtberg, de Buiksloterkerk, de Vondelkerk, de Begijnhofkapel, Boerderij Langerlust, bij het Rijksmuseum en het Tolhuis.

Genoeg tekst voor nu. Ik wil je graag wat foto’s laten zien. Als de foto’s je aanspreken, hoop ik dat ik de kans krijg om elkaar binnenkort te ontmoeten en verder te spreken over jullie bruiloft!

 

Fearless award bij de Westerliefde

Leonard-Walpot-40-r41.jpg

Van deze foto krijg ik vaak te horen dat het ‘net een Rembrandt’ is. Dat vind ik eerlijk gezegd een te grote eer, maar de warme kleuren, de sfeer en de reacties die te zien zijn maken dat dit voor mij een fantastische foto is.

 

Trouwen in de Vondelkerk

Trouwfotograaf Vondelkerk Amsterdam

Op een fantastische locatie in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark, ligt de Vondelkerk, een prachtige trouwlocatie. Ik vind het mooi dat op deze foto de omhelzing van het bruidspaar het verhaal vertelt, ondanks dat hun gezichten niet zichtbaar zijn.

 

Fearless Award Begijnhofkapel Amsterdam

Leonard-Walpot-34-r36.jpg

Deze foto roept voor veel mensen vragen op. Mensen vinden de foto fantastisch, óf ‘creepy’. In werkelijkheid is er weinig ‘creepy’ aan: de dochter van het bruidspaar is even lekker gaan liggen na de hele kerkelijke ceremonie heen en weer gerend te hebben.

 
 
 

In mijn stijl van fotograferen draait het in alles om jullie en jullie bruiloft. Zoveel mogelijk echte momenten en geen geregisseerde foto’s. Het vastleggen van de dag zoals het echt is. Op een relaxte en ongedwongen manier.

Wil je graag een keer kennis met mij maken, stuur mij via deze weg dan even een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort! Ben je benieuwd naar meer werk, dan kan je hier diverse bruiloften bekijken.