Bruidsfotograaf Gouda

Uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag in Gouda. Wie weet ben ik dat voor jullie! :-) 

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende locaties in Gouda bruiloften gefotografeerd, waaronder in de Sint Jan, het Stadhuis, Zoet en Zalig en Arti Legi. Graag laat ik je wat van mijn werk zien.

 
 
 

Mijn foto's bekroond zien worden met een award is fantastisch, maar een veel grotere kroon op mijn werk is de reactie van 'mijn' bruidsparen, zoals Rik en Fiona over hun favoriete foto:

 
 
Bruidsfotograaf Gouda
Dit is voor ons de mooiste foto die Leonard van onze trouwdag heeft gemaakt. De foto laat precies zien hoe de dag voor ons was, het geluk straalt er vanaf! De dag was zo mooi! De zon scheen, al onze dierbaren waren er en iedereen zag er prachtig uit. Er zijn zoveel mooie dingen gezegd, we hebben heerlijk gegeten en tijdens het feest ging iedereen helemaal los! Wij vonden het belangrijk dat het voor iedereen die kwam een feest was. Dat betekende dat je in je mooiste pak mocht komen, maar ook je korte broek aan mocht trekken. Doe waar je je goed bij voelt, geniet en feest met ons mee, was onze wens voor onze gasten. De bruiloft was de mooiste dag van ons leven. Alles klopte. En dat gevoel komt weer helemaal terug als we deze foto zien.
— Rik & Fiona