Bruidsfotograaf in Groningen

Uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag. Wie weet ben ik dat voor jullie! :-) 

Volgens de Masters of Dutch Wedding Photography behoor ik tot de top 10 van bruidsfotografen in Nederland, België en Luxemburg in 2015-2016 en daarnaast behoor ik ook bij de Top Wedding Photographers wereldwijd van Fearless in 2016 en 2017. Graag laat ik je wat van mijn werk zien.

Awards

Met mijn bruidsfotografie heb ik de afgelopen tijd een heel aantal awards gewonnen: 

  • 15 Masters of Dutch Wedding Photography awards
  • 7 Fearless Photographers awards
  • In 2017 kwam een foto van mij terecht in een lijst met 'The best wedding photos of 2017' van Bored Panda.
 
 
 

Mijn foto's bekroond zien worden met een award is fantastisch, maar een veel grotere kroon op mijn werk is de reactie van 'mijn' bruidsparen, zoals Rik en Fiona over hun favoriete foto:

 
 
Beste bruidsfotograaf Nederland
Dit is voor ons de mooiste foto die Leonard van onze trouwdag heeft gemaakt. De foto laat precies zien hoe de dag voor ons was, het geluk straalt er vanaf! De dag was zo mooi! De zon scheen, al onze dierbaren waren er en iedereen zag er prachtig uit. Er zijn zoveel mooie dingen gezegd, we hebben heerlijk gegeten en tijdens het feest ging iedereen helemaal los! Wij vonden het belangrijk dat het voor iedereen die kwam een feest was. Dat betekende dat je in je mooiste pak mocht komen, maar ook je korte broek aan mocht trekken. Doe waar je je goed bij voelt, geniet en feest met ons mee, was onze wens voor onze gasten. De bruiloft was de mooiste dag van ons leven. Alles klopte. En dat gevoel komt weer helemaal terug als we deze foto zien.
— Rik & Fiona