Tropische strandbruiloft in Scheveningen

Tropische strandbruiloft in Scheveningen

Op de langste dag van het jaar trouwden Jan Pieter en Yvette in Den Haag. Ik keek daar erg naar uit, want ik ken beiden al ongeveer net zolang als dat ze elkaar kennen. We studeerden in Utrecht en Jan Pieter en ik zaten op dezelfde studentenvereniging. 

Een Nederlandse bruiloft met een Frans tintje

Een Nederlandse bruiloft met een Frans tintje

Deze bruiloft was fantastisch: De trouwdag startte met een ontbijt met de beste vrienden bij de favoriete ontbijtplek van het bruidspaar in Rotterdam. Die heerlijke start was een perfecte aanzet voor de rest van de dag. Persoonlijk & tot in de puntjes verzorgd en de liefde was elk moment van de dag voelbaar. 

Bruidsfotograaf Amsterdam, Krijtberg & Westerliefde

Bruidsfotograaf Amsterdam, Krijtberg & Westerliefde

Another fairytale on the blog! The story of Philipp and Tati. A story about a girl from Berlin and a guy from Austria who get to know each other because at the time they both work for Nike in Amsterdam. Soon they started to fall in love with each other and with Amsterdam as well.

Trouwen bij Kasteel Wijenburg

Trouwen bij Kasteel Wijenburg

Een maandag in April. Dat was de dag waarop Jaap en Kirsten elkaar hun ja-woord gaven. Jaap - zelf ook bruidsfotograaf - weet wel hoe hij dingen goed aan moet pakken. Zijn huwelijksaanzoek aan Kirsten werd begin 2016 door de Telegraaf al uitgeroepen tot 'nu al meest romantische van het jaar'.

Herfstbruiloft bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Herfstbruiloft bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

De aller, allermooiste dag van de herfst van 2017 was de trouwdag van Frank & Ingeborg. Zo'n dag met een dikke gouden rand. Prachtig nazomerweer, een super lief en leuk bruidspaar, met al net zo leuke familie en vrienden en dat allemaal op een prachtige locatie: Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. 

Trouwen bij Kasteel Duurstede

Trouwen_Kasteel_Duurstede_09.jpg
Ook via deze weg nogmaals heeeeeeeeeel, heeeeeeel erg bedankt voor de ontzettend mooie foto’s ! We zijn er echt ZO blij mee ! En ze geven de dag echt heel goed weer, echt super!

Getting ready: B&B het atelier

Trouwlocatie: Kasteel Duurstede

Trouwjurk: Pronovias

Second Shooter: Tessa Bruggink