Een Nederlandse bruiloft met een Frans tintje

FeelGoodTentEvent-Trouwen-in-het-bos-trouwfotograaf-10.jpg
Wow wow wow wow wow we hebben echt geen woorden voor deze waanzinnige foto’s.
De foto’s in Rotterdam zijn nog mooier geworden dan we ooit hadden kunnen bedenken en de foto’s op de locatie, het geluk en plezier straalt er vanaf. Wat hebben jullie veel foto’s gemaakt, echt topsport wat jullie doen! Dit laat precies zien hoe wij de dag ervaren hebben; relaxed, liefdevol en zo mooi.
Ik kan echt niet kiezen wat ik de mooiste foto vind maar de foto op straat, de foto met de mannetjes, de dansfoto met een van mijn vriendinnen, en de foto van ons samen die jij vanochtend poste, zo dierbaar!
— Gerard & Lindsey

Als ik zo'n reactie als hierboven krijg na dat het bruidspaar de eerste foto's heeft gezien: dan ben ik zo blij. Elke bruiloft werk ik heel hard om momenten vast te leggen en een enthousiast bruidspaar is de belangrijkste waardering die ik kan krijgen. 

Deze bruiloft was fantastisch: De trouwdag startte met een ontbijt met de beste vrienden bij de favoriete ontbijtplek van het bruidspaar in Rotterdam. Die heerlijke start was een perfecte aanzet voor de rest van de dag. Persoonlijk & tot in de puntjes verzorgd en de liefde was elk moment van de dag voelbaar. 

Na het ontbijt bij Rolph's deli  deden we een korte fotoshoot op de Kop van Zuid. Alsof we met een edittorial bezig waren met modellen, wat een Rockstars 😎.  De rest van de dag was in de bossen van Landgoed Pijnenburg, bij FeelGood Tentevent.

Hieronder een aantal van mijn favorieten van deze bruiloft: 

Jurk: Anais Anette via Wild at Heart Bridal

Locatie: FeelGood tent event, Lage Vuursche

Ontbijt: Rolph's Deli, Rotterdam

Shootlocatie: Kop van Zuid, Rotterdam

Diner: door Mevrouw Meijer, Rotterdam 

Visagie: Tres Jolie, Joselien Hoogendam

Second Shooter: Tessa Bruggink