Tropische strandbruiloft in Scheveningen

strandbruiloft-scheveningen-beachclub-naturel-29.jpg

Op de langste dag van het jaar trouwden Jan Pieter en Yvette in Den Haag. Ik keek daar erg naar uit, want ik ken beiden al ongeveer net zolang als dat ze elkaar kennen. We studeerden in Utrecht en Jan Pieter en ik zaten op dezelfde studentenvereniging. 

Een paar weken voor hun grote dag in Den Haag, werd het huwelijk al officieel gesloten in de mooie Hortus van het Universiteitsmuseum in Utrecht. Susan Eikenaar fotografeerde voor LNRD de ceremonie en het daaropvolgende diner.

Maar terug naar Den Haag. De Kloosterkerk om precies te zijn. Daar werd het huwelijk van Jan Pieter en Yvette kerkelijk voltrokken. Naast vrienden waren er bijzondere rollen tijdens het huwelijk weggelegd voor familie en collega’s van Jan Pieter. De dienst werd namelijk geleid door Andries Knevel (collega) en het huwelijk werd bevestigd door dominee Kos, vader van de bruidegom. Collega en vriend Renze Klamer zorgde samen met zijn vrouw Pearl Jozefzoon voor prachtige muziek.

Na de kerkelijke plechtigheid vertrokken we met vrienden, familie en collega’s richting Scheveningen, waar in Beachclub Naturel het diner en vervolgens ook het feest plaatsvond.

Kerk: Kloosterkerk, Den Haag

Dienst werd geleid door Andries Knevel + vader van de bruidegom

Zangeres: Pearl Jozefzoon

Piano: Renze Klamer

Thema: Tropical

Locatie: Beachclub Naturel, Scheveningen