Voor fotografen: Boost sessions

1 op 1 - Intensief - Q&A

Je kunt als fotograaf veel leren door naar anderen te kijken, maar mijn ervaring is dat je het meeste leert door kritisch naar je eigen werk te kijken.

Mijn ervaring leert óók dat dit niet altijd makkelijk is - sterker nog, dat onzekerheid over je eigen werk je gemakkelijk in de weg gaat staan om te groeien.

Ik ga graag de uitdaging aan om je verder te helpen. Door samen te kijken naar je beelden en daar de sterke en zwakke kanten in te analyseren. Daarbij geef ik heel graag tips hoe dingen anders zouden kunnen. Mijn doel: jouw een boost geven. Er voor zorgen dat je niet langer tegen bepaalde dingen aanloopt, maar dat je verder groeit als fotograaf zodat dat jouw beelden nog sterker worden dan ze al zijn. 

Een boost session is een 1-op-1 mentoring sessie waarbij alle mogelijke bruidsfotografie gerelateerde onderwerpen aan bod kunnen komen: van camera instellingen tot off-camera flitsen tot editing.

Om zo concreet mogelijk te werk te gaan wil ik dat je voor een boost session de RAWs van je twee laatste bruiloften meeneemt.

Voor een boost session plan ik een ruim dagdeel in. Dit is inclusief lunch.

Locatie: Utrecht
Kosten: €395

Aanmelden kan hier!